ONDERHOUDSBEURT BIJ AUTOVAKMEESTER VERHEIJEN IN BORN

Regelmatig onderhoud. Het zorgt ervoor dat uw auto in topconditie is en betrouwbaar blijft. Geen v-snaar die het uitschreeuwt van ellende of banden die grip verliezen. Bovendien draagt een goed gevuld onderhoudsboekje bij aan de waarde van uw auto. U zit echter niet te wachten op overbodig onderhoud. De onderhoudsbeurt combineert vakmanschap daarom met maatwerk.

ONDERHOUD OP MAAT

Bij de onderhoudsbeurt worden alle belangrijke onderdelen van uw auto gecontroleerd. Van remmen en banden tot schokdempers en uitlaat. Naast het verversen van de olie, worden, indien nodig, de brandstof- en interieurfilters vervangen. Verder kan uit controle blijken dat een onderdeel versleten is. In dat geval wordt eerst met u overlegd voordat een nieuw onderdeel wordt geplaatst. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

ONDERHOUD VOLGENS HET BOEKJE

Volgens Europese regelgeving is het merkonafhankelijke autobedrijf toegestaan om auto’s te onderhouden en repareren zo´nder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Als universele garage beschikt Autovakmeester Verheijen namelijk over dezelfde technische gegevens als de merkdealer. Alleen als u bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie doet, eist de fabrikant dat de reparatie wordt uitgevoerd door de desbetreffende dealer. Ook in dat geval kunt u uw auto bij ons brengen. Wij zorgen ervoor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld.

UNIVERSEEL ONDERHOUD BIJ AUTOVAKMEESTER VERHEIJEN

  • Onderhoud volgens fabrieksvoorschriften
  • Betaalbaar onderhoud met behoud van fabrieksgarantie
  • Gebruik van originele onderdelen
  • Betrouwbare service voor iedere auto van elke leeftijd