Blog

Waarom kiezen voor onderhoud bij Autovakmeester Verheijen?

Stel: Je hebt nog niet zo heel lang je rijbewijs. Je hebt ondertussen een bedrag bij elkaar gespaard door je verdiende geld en bedragen die je bijvoorbeeld voor je verjaardag en kerst hebt gekregen opzij te zetten, met als doel een goede occasion te kunnen kopen, en eindelijk is het zover. Na diverse proefritten heb je dé auto gevonden die aan al je eisen voldoet én betaalbaar is. Misschien heb je ‘m zelfs bij ons gekocht, wat best zou kunnen, want we hebben vaak leuke occasions staan. Als de koop rond is en je verzekering afgesloten, dan kun je de weg op. In je nieuwe auto voel je de King of the Road. Maar dán?

Als je lang van je auto wilt genieten dan is het belangrijk om je auto goed te laten onderhouden. Want onderhoud is het behoud van je wagen. Dat weten wij als medewerkers van Autovakmeester Verheijen heel goed! Wij bieden een uitgebreid aanbod van service en dienstverlening op het gebied van auto-onderhoud. Onze monteurs worden doorlopend bijgeschoold. Ook beschikken we over de modernste apparatuur, waardoor ieder probleem aan je auto snel en op de juiste manier kan worden verholpen. En dat geldt voor ieder automerk, je kunt met alle auto’s bij ons terecht. En als het dringend is, ook zonder afspraak.

Daarnaast heeft Autovakmeester Verheijen een heel goede naam in de buurt. En dat is logisch, want Harold Verheijen had voordat hij startte met zijn bedrijf al meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in de autobranche. Behalve allround monteur en APK keurmeester heeft hij diverse specialisaties op zijn naam. Al vanaf de start in 2008 heeft hij een nog altijd groeiende klantenkring, die de diensten van zijn bedrijf een hoge waardering geven. Wij zijn niet voor niets voorzien van het BOVAG-keurmerk. Als lokaal garagebedrijf kennen wij bovendien onze klanten en hun auto’s vaak persoonlijk, wat een voordeel is bij onze dienstverlening. Dat schept een band.

Bij Autovakmeester Verheijen wordt vakmanschap gecombineerd met persoonlijk contact met de klant en maatwerk, daarom word je bij ons nooit met overbodig onderhoud of onverwachte kosten geconfronteerd. Bij een onderhoudsbeurt kijken we naast de standaard controlepunten altijd of er onderdelen versleten zijn. Als dat zo is dan gaan we altijd eerst in overleg met de klant voordat een nieuw onderdeel wordt geplaatst. Je weet daarom bij ons precies waar je aan toe bent. En bovendien krijg je na een reparatie en vervanging van een onderdeel daar altijd 24 maanden garantie op.

Wil je weten wat Autovakmeester Verheijen voor jou en je auto kan betekenen?
Bel of mail dan voor een afspraak: 046-48 61 445 / [email protected].