Distributieriem vervangen | Autovakmeester Verheijen

De distributieriem is een belangrijk onderdeel van de motor. Een distributieriem slijt en moet op tijd vervangen worden. Vervangt u niet op tijd en breekt de distributieriem, dan kan grote, kostbare, schade ontstaan. Weet u niet zeker of uw distributieriem vervangen zou moeten worden? Neem contact op met Autovakmeester Verheijen voor persoonlijk advies. Wij vervangen distributieriemen voor auto's van alle merken volgens de fabrieksvoorschriften! Bel 046-4861445 voor meer informatie.

WAT DE DISTRIBUTIERIEM DOET?

BELANGRIJK ONDERDEEL VAN DE MOTOR

Een distributieriem is dus heel belangrijk voor de werking van de motor. Een beschadigde of versleten distributieriem kan heel veel schade veroorzaken. Een breuk van de distributieriem kan in sommige gevallen leiden tot een total loss van de motor!

DEZELFDE KWALITEIT ALS DE FABRIKANT

Wij gebruiken goedgekeurde sets van SKF: toeleverancier van nagenoeg alle grote automerken. SKF distributieriemen voldoen aan de zwaarste eisen en gaan erg lang mee. Autovakmeester Verheijen heeft de kennis en het juiste speciale gereedschap om uw distributieriem op de juiste manier te vervangen.

WANNEER VERVANGEN?

Wanneer en bij welke kilometerstand de distributieriem is vervangen wordt op een sticker onder de motorkap gezet. Is de distributieriem nog nooit vervangen? Dan is in de onderhoudsvoorschriften te achterhalen wanneer dit moet gebeuren. Weet u het niet? U kunt ook bellen voor een afspraak of langsrijden voor een offerte.