Kosten sterreparatie

Ik ben verzekerd voor ruitschade:

Wat kost sterreparatie?
Een sterreparatie is vaak gratis*. Als je bent verzekerd bent voor ruitschade worden de kosten gedekt door je verzekeraar. *controleer altijd de voorwaarden in je polis, deze gelden.

Ik ben niet verzekerd voor ruitschade

Wat kost sterreparatie?
Wil je snel weten wat het kost om een sterretje te laten repareren? Neem vrijblijvend contact op met ons en wij maken een passende offerte voor u.

Kosten ruitvervanging

Ik ben verzekerd voor ruitschade

Wat kost ruitvervanging?
In de meeste gevallen zijn alleen de kosten van je eigen risico voor jou*. Dit hangt af van je polisvoorwaarden. U kunt altijd contact opnemen met ons en wij zoeken dit graag voor u uit.
*controleer altijd de voorwaarden in je polis, deze gelden.

Ik ben niet verzekerd voor ruitschade

Wat kost ruitvervanging?
Dat verschilt en hangt af van type auto en ruit. Bel direct met een van onze vestigingen voor een prijsopgave. Of laat via ‘bel me terug’ een terugbel verzoek achter en dan bellen we je gratis (en snel) terug.

Waar ben ik verzekerd?

We vragen je altijd waar je bent verzekerd. Heb je dat even niet paraat? Geen probleem, kijk even op je groene kaart. Daarop staat de naam van je verzekeringsmaatschappij.

Handelen jullie de schade af met mijn verzekering?

Wij werken samen met Autotaalglas Sittard. Na een bezoek aan ons handelen wij rechtstreeks de schade voor u af. Alleen het eigen risico – inclusief btw, indien van toepassing – betaal je bij ons.

Wat is mijn eigen risico?

Meestal* betaal je bij een sterreparatie geen eigen risico. Bij een ruitvervanging betaal je vaak alleen je eigen risico*. Weten wat je eigen risico is? In de meeste gevallen kunnen wij aangeven wat je eigen risico is. Uiteraard kun je ook contact opnemen met je verzekeraar.
*controleer altijd de voorwaarden in je polis, deze gelden.

Heb ik garantie op mijn nieuwe ruit?

Je krijgt levenslange garantie op de montage van de voorruit. Nieuwe schades door bijvoorbeeld steenslag horen hier niet bij. De levenslange garantie is niet overdraagbaar aan een andere eigenaar (garantie geldt dus alleen zolang de klant die de ruit heeft laten vervangen zelf eigenaar is van de auto).